Google my buSiness

Vi sætter din Google My Business op – helt gratis!

Virksomhedsprofil på Google i tilgift til din hjemmeside

Med Google My Business kan du få en gratis virksomhedsprofil på Google. Og når MereHjemmeside laver din nye hjemmeside, så tilbyder vi som en ekstra ydelse at sætte virksomhedsprofilen op for dig – også ganske gratis! 

Virksomhedsprofilen præsenterer din virksomhed flot på Google, når potentielle kunder søger på dit virksomhedsnavn. Din virksomhed fremstår i højre side med billeder, Google Map, åbningstider, kontaktoplysninger og selvfølgelig link til din hjemmeside. På den måde kan du allerede her skille dig ud på en positiv måde og tiltrække flere kunder. 

Et forspring i visninger 

Derudover er det en fordel, at Googles maskineri har et godt kendskab til din side. Det giver automatisk en bedre visning på Google, f.eks. i geografiske søgninger, hvor resultaterne vises på et kort – i forhold til hvis du ingen virksomhedsprofil har. Det sker, fordi Googles forskellige tjenester – Maps, My Business og Ads – selvfølgelig snakker sammen. 

Mere eller mindre aktiv profil

Når virksomhedsprofilen er sat korrekt op, kan du vælge at bruge den mere eller mindre aktivt. Alene dét, at den er sat op, gør en forskel. Men du kan ydermere bruge profilen som platform for nyheder og tilbud, så du giver flere gode grunde til at besøge din hjemmeside. De potentielle kunder kan stille spørgsmål – og du kan svare på anmeldelser og kommentarer. Profilen kan give dig indsigt i, hvem der søger efter din virksomhed, hvilke billeder de kan lide, og om de foretrækker at ringe eller klikke videre til din hjemmeside. 

 

Merehjemmeside

Effektiv markedsføring, der virker! 

Kontakt os

 

31 40 77 63

Giv os et kald

info@merehjemmeside.dk

Send en besked

Vandtårnsvej 77 · 2860 Søborg

Kig forbi