Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

}

Man - Fre 9.00 - 17.00

Lørdag 9.00-12.00

Giv os et kald

31 40 77 63

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

}

Man - Fre 9.00 - 17.00

Lørdag 9.00-12.00

Giv os et kald

31 40 77 63

hjemmesider

Vi laver hjemmesider, der konverterer!

Din hjemmeside viser din virksomhed udadtil. Men hvorfor ikke gå skridtet videre? Med det rigtige design kan hjemmesiden konvertere dine besøgende til betalende kunder. MereHjemmeside har fokus på både design og konvertering, når vi skræddersyr din nye hjemmeside til dig.

MereHjemmeside bruger udelukkende moderne responsivt layout. Hvis din hjemmeside ikke fungerer på kundernes præmisser, så er de væk i løbet af nul komma fem. Et responsivt layout betyder, at kunderne får en god oplevelse af dit site via deres mobil eller tablet.

Færdig hjemmeside med det hele

Med vores løsning får du en fuldt færdig og velfungerende hjemmeside. Ved vores første møde giver vi dig god sparring og masser af inspiration, så du finder et udtryk, du godt kan lide. Vi laver et layout, som passer til dine ønsker og til dit eksisterende visuelle udtryk, såsom logo.

Derudover sørger vi for, at du får tekst og billeder, som præsenterer din virksomhed optimalt. Du bliver kontaktet af en tekstforfatter, som sætter de rette ord på dit budskab. Desuden sender vi en fotograf ud til dig, hvis du mangler professionelle billeder til din hjemmeside. 

Hvis du allerede har tekst og billeder, kan vi også tage udgangspunkt i det, du har.

Hosting, drift og vedligeholdelse 

Når vi har overleveret din færdige hjemmeside til dig, kan du selv stå for drift og vedligeholdelse – eller du kan overlade det til os. Vi påtager os gerne – til konkurrencedygtige priser – at holde din side opdateret og løbende tilføje dine ændringer til tekst og billeder. 

Markedsføring

En hjemmeside er ikke altid nok i sig selv. Det afgørende er trafikken til siden og konvertering på siden. MereHjemmeside har fokus på, at du får dit ønskede udbytte af din hjemmeside. Det kan være trafik, konvertering, flere emails eller flere opkald, eller kvalificering af leads, så de mest relevante kunder kontakter dig. Vi tilbyder dig den perfekte sammensætning af hjemmeside og online annoncering, så du når dine mål – uden at det koster en bondegård. 

 

 

Merehjemmeside

Effektiv markedsføring, der virker! 

Kontakt os

 

31 40 77 63

Giv os et kald

info@merehjemmeside.dk

Send en besked

Vandtårnsvej 77 · 2860 Søborg

Kig forbi