GOOGLE ADS

Annoncering, så du får flere kunder i butikken

Direkte henvendelser fra kunder, der har fundet dig via Google

Med annoncering via Google Ads får du flere kunder til at henvende sig til dig. Helt konkret kommer din annonce til at fremgå øverst (eller nederst) i din kundes søgeresultatet på Google.

Google Ads foregår som en auktion, hvor man hele tiden byder på annoncepladsen. Derfor er der forskellige priser alt efter udbud og efterspørgsel. Men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du vil betale for et klik fra en potentiel kunde.

Gennemsigtighed og overblik

Google Ads er ikke helt let at gå i gang med, hvis man aldrig har prøvet det før. Men fortvivl ikke.

MereHjemmeside sætter det hele op for dig, så du får mere trafik til din hjemmeside.

Vi sætter annonceringen op på din pc og med dit eget kreditkort. På den måde er der intet fordyrende mellemled eller hokus pokus i priserne på dine annoncer.

Vi viser dig, hvordan du selv følger med i resultaterne, hvordan du ændrer dit annoncebudget, hvordan du sætter en annonce på standby, osv.  Du får et klart overblik over, hvor mange der klikker på din annonce – og hvor meget et klik koster. På den måde har du selv foden på speederen og hænderne på rattet.

Du kan overlade al annoncering til os

Hvis din tid er for værdifuld til at bruge på annoncering, kan du selvfølgelig også overlade det helt til os. Det betyder, at vi overvåger, hvor effektive dine annoncer er. Vi forpligter os til at holde øje med og justere dine kampagner, så du hele tiden får de bedste resultater til den laveste pris.

 

 

Merehjemmeside

Effektiv markedsføring, der virker! 

Kontakt os

 

31 40 77 63

Giv os et kald

info@merehjemmeside.dk

Send en besked

Vandtårnsvej 77 · 2860 Søborg

Kig forbi